Vifolkagården
Vecka 43
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Köttfärsgryta med senap och rotfrukter, pastaskruvar och grillgrönsaker
Dessert Köket körsbärskräm
Middag Potatisbullar med bacon, lingonsylt och blandad sallad
Lunch Fiskfilé med kräftsmak (tomat, lök och dill), potatismos och vaxbönor i smör
Dessert Kökets äppel- och kanelkräm
Middag Mannagrynspudding med saftsås, bröd och pålägg
Lunch Kinesisk fläskgryta med ananas serveras med ris och sötsur gurksallad
Dessert Solskenssoppa
Middag Bondomelett med potatis, lök och skinka samt kokta grönsaker
Lunch Krämig potatissoppa, bröd
Dessert Äppelpaj, vaniljsås
Middag Varmkorv, potatismos och gurkmajonnäs
Lunch Schnitzel, bearnaisesås, stekt kulpotatis och gröna ärtor
Dessert Kökets fruktkräm
Middag Smörgås med Skagenröra och grönsaker
Lunch Sprödbakad fisk med kall romsås, kokt potatis och dillslungade morötter
Dessert Chokladmousse, vispgrädde
Middag Svamppaj med ost, sallad
Potatisens dag
Lunch Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och inlagd gurka
Dessert Kronanskaka, vispad grädde
Middag Kaviarlåda med blandad sallad