Vifolkagården
Vecka 23
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Dessert Kökets hallonkräm
Middag Flygande Jacob med banan och chilisås, ris och blandad sallad
Dessert Nyponsoppa
Middag Köttbullar, potatisgratäng med smak av ädelost och pressgurka
Dessert Kökets krusbärskräm
Middag Kroppkakor med skirat smör lingonsylt blandad sallad
Lunch: Potatis- och purjolökssoppa, bröd
Dessert: Pannkakor, sylt och grädde
Middag: Grillad kyckling med potatissallad och blandad sallad
Lunch: Sillbuffé, dillkokt potatis, gräddfil, gräslök, ägghalva och sallad
Dessert: Gräddtårta
Middag: Skinkfrestelse med blandad sallad
Lunch: Pannbiff med löksky, kokt potatis, broccoli/gul morot, lingonsylt
Dessert: Glass med kolasås
Middag: Pastrami, mimosasallad, kokt potatis och sallad
Lunch: Plommonspäckad fläskkarré, gräddsås, kokt potatis, varma bukettgrönsaker
Dessert: Fruktsallad med grädde
Middag: Köttfärspaj med fetaostkräm och tomatsallad