Vifolkagården
Vecka 29
Varma grönsaker och råkost serveras alltid till lunchen utom soppdag.
Allt kött vi serverar är svenskt
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Isterband, dillstuvad potatis, rödbetor och ugnsbakad romanesco
Dessert Kökets äppelkräm
Middag Kroppkakor med skirat smör lingonsylt och blandad sallad
Lunch Kokt fisk med ägg- och persiljesås, kokt potatis och lökfrästa haricote verts
Dessert Kökets smoothie med banan och mango
Middag Kycklingfrestelse på potatis med smak av curry samt blandad sallad
Lunch Köttfärssås och spagetti serveras med ugnsbakade cocktailtomater
Dessert Kökets hallonsoppa
Middag Omelett med svampstuvning, stekt prinskorv och blandad sallad
Lunch Högsbosoppa (morot, purjolök), bröd
Dessert Tunna pannkakor med kökets goda körsbärssylt och vispad grädde
Middag Köttbullar med potatismos blandad sallad
Lunch Fänkålstekt kycklinglårfilé, ädelostsås, ugnsrostad potatis och kokta grönsaker
Dessert Kökets svartvinbärskräm
Middag Cheesecake med pepparrot och rökt skinka (serveras kall), sallad
Lunch Krämig fiskgratäng med dill, kokt potatis och stekta vaxbönor och paprika
Dessert Glass med strössel
Middag Pastrami, potatisgratäng och blandad sallad
Lunch Helstekt kotlettrad med gräddsås, kokt potatis och kokta slottsgrönsaker
Dessert Kladdkaka med vispad grädde
Middag Kycklingburgare med gurkmajonnäs, klyftpotatis och blandad sallad