Vifolkagården
Vecka 32
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Ugnsgratinerad falukorv i tomatsås, kokt potatis och rostade grönsaker
Dessert Kökets jordgubbskräm
Middag Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor, stekt ägg och blandad sallad
Lunch Pocherad fisk med varm örtsås, kokt potatis och gröna ärter
Dessert Kökets körsbärskräm
Middag Raggmunk, bacon, lingonsylt och varma gröns
Lunch Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, kokta bukettgrönsaker och lingonsylt
Dessert Rabarbersoppa
Middag Omelett med sparrisstuvning, köttbullar och blandad sallad
Lunch Linssoppa, bröd
Dessert Tunna pannkakor med kökets goda jordgubbssylt och vispad grädde
Middag Kycklingwok med kokosmjölk, grönsaker och nudlar
Lunch Pulled pork, vitlöksdressing, klyftpotatis, picklad rödlök och varma grönsaker
Dessert Solskensoppa
Middag Varma smörgåsar med skinkstuvning toppade med tomat och ost serveras med grönsaksfat
Lunch Stekt fisk med remouladsås och kokt potatis, ugnsbakade vaxbönor
Dessert Chokladmousse med kex
Middag Stekt prinskorv med stekt potatis, senapsdressing och sallad
Lunch Helstekt kotlettrad med dragonsås, kokt potatis, kokta grönsaker och gelé
Dessert Persika med hallonsås och grädde
Middag Janssons frestelse och rödbetssallad