Vifolkagården
Vecka 33
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och rostad majs
Dessert Kökets krusbärskräm
Middag Potatisbullar, bacon, lingonsylt och varma grönsaker
Lunch Krämig fiskgratäng med smak av dragon, kokt potatis och grillade grönsaker
Dessert Kökets mangosoppa
Middag Kroppkakor, skirat smör, lingonsylt och varma grönsaker
Lunch Stekt fläsk, löksås, kokt potatis och persiljeslungade morötter
Dessert Fruktfat
Middag Broccoligratäng med skinka serveras med kokt potatis
Lunch Krämig fisksoppa, bröd
Dessert Blåbärspaj med knäckigt täcke serveras med vaniljsås
Middag Teriyakikyckling, nudlar och grönsaker
Lunch Köttfärsruta med örter, rödvinssky och potatismos samt varma grönsaker
Dessert Kökets jordgubbssoppa
Middag Räkcheesecake serveras kall med Rhode Islandsås och blandad sallad
Lunch Stekt fisk, dilldressing och kokt potatis samt ugnsbakad blomkål
Dessert Vaniljpannacotta med hallonsås
Middag Kallskuret med potatisgratäng och blandad salla
Lunch Kreolskans köttgryta med korv och syltlök serveras med kokt potatis och kokta grönsaker
Dessert Silviakaka med vispad grädde
Middag Kycklingnuggets med pommes frites, mango chutneydressing och blandad sallad