Omsorgen

Mjölby kommun

Vifolkagården

Vecka 34

Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.

Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.

Reservation för eventuella ändringar


Smaklig måltid önskar måltidsservice!

Måndag

Lunch  Korv Stroganoff med ris/kokt potatis och wokade grönsaker

Dessert  Kökets björnbärskräm

Middag  Bondomelett med potatis och skinka serveras med sallad

Tisdag

Lunch   Pocherad fisk i citronsås med potatismos och dillslungade haricots vertes

Dessert  Kökets solskensoppa

Middag   Raggmunk, bacon, lingonsylt och varma grönsaker

Onsdag

Lunch   Fläskbog med rotmos och kokta slottsgrönsaker

Dessert  Kökets rabarberkräm

Middag   Grönsakslasagne serveras med sallad

Torsdag

Lunch  Solgul morots- och broccolisoppa med smak av curry, bröd

Dessert  Tunna pannkakor med kökets drottningsylt och vispad grädde

Middag    Stekt prinskorv, ugnsrostad potatis och tomatdressing samt blandad sallad

Fredag

Lunch  Persiljejärpar i gräddsås samt kokt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka

Dessert  Kökets fruktkräm

Middag  Kökets goda räkmacka med dill och cit

Lördag

Lunch  Stekt fisk med dansk remouladsås kokt potatis och smörslungade ärtor

Dessert  Päronglass med strössel

Middag  Pastrami, potatissallad och melonsallad

Söndag

Lunch  Dillköttsfrikassé med kokt potatis och kokta bukettgrönsaker

Dessert  Kladdkaka med vit choklad, grädde

Middag   Knuts frestelse med köttfärs och blandad sallad