Vifolkagården
Vecka 34
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Korv Stroganoff med ris/kokt potatis och wokade grönsaker
Dessert Kökets björnbärskräm
Middag Bondomelett med potatis och skinka serveras med sallad
Lunch Pocherad fisk i citronsås med potatismos och dillslungade haricots vertes
Dessert Kökets solskensoppa
Middag Raggmunk, bacon, lingonsylt och varma grönsaker
Lunch Fläskbog med rotmos och kokta slottsgrönsaker
Dessert Kökets rabarberkräm
Middag Grönsakslasagne serveras med sallad
Lunch Solgul morots- och broccolisoppa med smak av curry, bröd
Dessert Tunna pannkakor med kökets drottningsylt och vispad grädde
Middag Stekt prinskorv, ugnsrostad potatis och tomatdressing samt blandad sallad
Lunch Persiljejärpar i gräddsås samt kokt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka
Dessert Kökets fruktkräm
Middag Kökets goda räkmacka med dill och cit
Lunch Stekt fisk med dansk remouladsås kokt potatis och smörslungade ärtor
Dessert Päronglass med strössel
Middag Pastrami, potatissallad och melonsallad
Lunch Dillköttsfrikassé med kokt potatis och kokta bukettgrönsaker
Dessert Kladdkaka med vit choklad, grädde
Middag Knuts frestelse med köttfärs och blandad sallad