Vifolkagården
Vecka 35
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Köttbullar och bruna bönor, kokt potatis och kumminstekt blomkål
Dessert Köket körsbärskräm
Middag Flygande Jacob (kyckling, banan) serveras med stekt potatis och sallad
Lunch Pocherad fisk med vitvinssås, kokt potatis, stekta vaxbönor
Dessert Kökets svartvinbärskräm
Middag Ugnspannkaka, lingonsylt och sallad
Lunch Stekta isterband på en bädd av lök, ättiksgurka och rödbetor serveras med potatismos och stekta grönsaker
Dessert Kökets päronkräm
Middag Pastagratäng med bacon och ost serveras med blandad sallad
Lunch Krämig potatis- och broccolisoppa, bröd
Dessert Banoffeepaj med vispad grädde
Middag Varmkorv, potatismos, gurkmajonnäs och sallad
Lunch Stekt schnitzel med gräddsås, stekt kulpotatis, baconstekta ärtor, citron
Dessert Nyponsoppa med vaniljkvarg
Middag Pizza med tomat, ost och kebab serveras med sallad
Lunch Fisk under sprött täcke, kall citronsås, kokt potatis och dillslungade morötter
Dessert Lingonpannacotta med kolasås
Middag Stekt prinskorv, stekt potatis, dragondressing, blandad sallad
Lunch Fläskstek med gräddsås, kokt potatis, kokta slottsgrönsaker och äppelmos
Dessert Rulltårtsbakelse med blåbärsgrädde
Middag Ost- och skinkpaj, blandad sallad