Vifolkagården
Vecka 40
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Falukorvsgryta med rotfrukter serveras med kokt potatis
Dessert Kökets jordgubbskräm
Middag Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor och ägghalva
Lunch Fiskgratäng med kaviar och dill, kokt potatis och gröna ärter
Dessert Kökets rabarberkräm med vaniljkvarg
Middag Jambalaya med ris, kyckling och korv
Lunch Grekisk ugnsfärs med ost och oliver, tomatsky, klyftpotatis och grillgrönsaker
Dessert Kökets hallonsoppa
Middag Vitkålsgratäng, köttbullar och picklad gurk- och rödlökssallad
Lunch Linssoppa, bröd
Dessert Risgrynspudding, kökets goda björnbärssylt, vispad grädde
Middag Vårrullar med sweetchilidressing och blandad sallad
Lunch Fläskstek med smak av senap, gräddsås, kokt potatis och slottsgrönsaker
Dessert Kökets fruktkräm
Middag Kantarellsoppa serveras med smörgås
Lunch Stekt fisk med remouladsås, kokt potatis och ugnsbakade grönsaker
Dessert Vaniljpannacotta med polkagrisströssel
Middag Hamburgare med bröd, pommes frites, dressing och grönsaker
Lunch Kycklingfärslimpa med gräddsås , kokt potatis och brytbönor
Dessert Kladdkaka med hallongrädde
Middag Kasslergratäng med rotfrukter, sallad