Vifolkagården
Vecka 47
Varma grönsaker och råkost serveras alltid till lunchen utom soppdag.
Allt kött vi serverar är svenskt.
Reservation för eventuella ändringar.
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Korv Stroganoff, kokt potatis och morotsmix i kummin
Dessert Kökets björnbärskräm
Middag Blodpudding, stekt bacon och äppelklyftor serveras med lingonsylt
Lunch Pankopanerad sej, varm saffranssås, dillpotatismos, broccoli och vaxbönor
Dessert Kökets mangoshot med ingefära
Middag Kesokaka med jordgubbssylt, vispad grädde, smörgås och grönsaksfat
Lunch Pulled pork, klyftpotatis, vitlökssås, picklad rödlök och varma grillgrönsaker
Dessert Kökets krusbärskräm
Middag Kroppkaka med skirat smör, lingonsylt och sallad
Lunch Basilikadoftande linssoppa, bröd och ost
Dessert Knäckig persikopaj med vaniljsås
Middag Varmkorv, potatismos, sallad, ketchup och senap
Lunch Lök- och ölbrässerad kotlett med potatis- och palsternackspuré, ärtor
Dessert Kökets chokladmilkshake
Middag Hamburgare med bröd, dressing, pommes frites och grönsaker
Lunch Stekt Västerhavsfisk, remouladsås, kokt potatis med bakad broccoli
Dessert Ananaspaj med vispgrädde
Middag Potatiskaka med kallskuret, örtdressing och sallad
Lunch Köttfärslimpa med senap och timjan, gräddsås, kokt potatis, pressgurka, gelé
Dessert Våffla med hallongrädde
Middag Kycklingspett med mango chutneydressing, klyftpotatis och grönsaker