Katrineholms kommun
o-ingen-meny-norrglantan
Vecka 8
Måndag
Lunch: Fläskkorv med rotmos, senap
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Broccoli- och potatisgratäng (linser) (Vegetariskt)
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Broccoli- och potatisgratäng (linser) (Vegetariskt)
Tisdag
Lunch: Pasta med köttfärssås
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Rotfruktssoppa med hembakt bröd. (Vegetariskt)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Rotfruktssoppa med hembakt bröd. (Vegetariskt)
Onsdag
Lunch: Stekt fisk med kokt potatis och senapsrelishsås
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Ålandspannkaka, sviskonkräm
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Ålandspannkaka, sviskonkräm
Torsdag
Lunch: Ärtsoppa
Dessert: Pannkaka, grädde och sylt
Middag: Bondomelett (allt-i ett) med ugnsrostade betor
Dessert: Pannkaka, grädde och sylt
Middag: Bondomelett (allt-i ett) med ugnsrostade betor
Fredag
Lunch: Gulaschgryta fylld med rotfrukter och potatis, creme fraicheklick
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Skaldjurspaj, dressing
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Skaldjurspaj, dressing
Lördag
Lunch: Kålpudding med kokt potatis och gräddsås lingonsylt
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås
Middag: Pastagratäng med kantareller. Knäckebröd och ost (Vegetariskt)
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås
Middag: Pastagratäng med kantareller. Knäckebröd och ost (Vegetariskt)
Söndag
Lunch: Gratinerad kassler med ananas, potatisgratäng
Dessert: Toscapäron med mandelgrädde
Middag: Gubbröra (skivad potatis) med kavring
Dessert: Toscapäron med mandelgrädde
Middag: Gubbröra (skivad potatis) med kavring