Katrineholms kommun
pantern
Vecka 2
Måndag
Lunch: Ugnsstekt lax med kokt potatis kall romsås (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden)
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Ostkaka, vispad grädde, sylt (Vegetariskt, Svenskproducerat, Gluten)
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Ostkaka, vispad grädde, sylt (Vegetariskt, Svenskproducerat, Gluten)
Tisdag
Lunch: Stuvade makaroner och köttbullar (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Gluten)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Indisk linssoppa, hembakt bröd (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Klimatsmart, Gluten)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Indisk linssoppa, hembakt bröd (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Klimatsmart, Gluten)
Onsdag
Lunch: Stekt fisk med remouladsås, kokt potatis (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Stekt falukorv med potatismos (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Stekt falukorv med potatismos (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Torsdag
Lunch: Blomkålssoppa (Vegetariskt, Lagad från grunden, Klimatsmart)
Dessert: Pannkaka, grädde och sylt (Gluten)
Middag: Dansk sjömansbiff, smörgåsgurka (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert: Pannkaka, grädde och sylt (Gluten)
Middag: Dansk sjömansbiff, smörgåsgurka (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden, Gluten)
Fredag
Lunch: Köttfärslimpa (lokal färs), kokt potatis och gräddsås, smörgåsgurka (Lokalproducerat, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden, Klimatsmart)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Omelett med skaldjursstuvning, smörgås (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Omelett med skaldjursstuvning, smörgås (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden, Gluten)
Lördag
Lunch: Ört och citrusmarinerad kycklinglårfilé, klyftpotatis, bearnaissås (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden)
Dessert: Vaniljpannacotta med bärkompott
Middag: Slät kantarellsoppa, foccacia (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert: Vaniljpannacotta med bärkompott
Middag: Slät kantarellsoppa, foccacia (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Gluten)
Söndag
Lunch: Nötstek med anjoviskryddad gräddsås, kokt potatis (Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Persikohalva med kesellagrädde
Middag: Blodpudding med baconfräs, Keso, lingonsylt (Fläsk, Svenskproducerat, Gluten)
Dessert: Persikohalva med kesellagrädde
Middag: Blodpudding med baconfräs, Keso, lingonsylt (Fläsk, Svenskproducerat, Gluten)