Katrineholms kommun
pantern
Vecka 4
Måndag
Lunch: Krämig makaronilåda (Fläsk, Svenskproducerat, Gluten)
Dessert: Soppa + Keso*
Middag: Fläskpannkaka med Keso* och sylt (Glutenfritt, Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert: Soppa + Keso*
Middag: Fläskpannkaka med Keso* och sylt (Glutenfritt, Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Gluten)
Tisdag
Lunch: Fiskgratäng med dill och citron, potatismos (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Mannapudding, saftsås (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Klimatsmart, Gluten)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Mannapudding, saftsås (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Klimatsmart, Gluten)
Onsdag
Lunch: Paltbröd med stekt fläsk och vitsås (Svenskproducerat, Gluten)
Dessert: Soppa + Keso*
Middag: Potatisbullar med lingonkeso (Vegetariskt, Svenskproducerat)
Dessert: Soppa + Keso*
Middag: Potatisbullar med lingonkeso (Vegetariskt, Svenskproducerat)
Torsdag
Lunch: Finsk korvsoppa (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Pannkaka, grädde och sylt
Middag: Svensk moussaka (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden)
Dessert: Pannkaka, grädde och sylt
Middag: Svensk moussaka (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden)
Fredag
Lunch: Gyrostallrik med ris, vit och röd sås, feferoni (pommes i restaurang) (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Skaldjurssoppa, ostkrutonger (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Skaldjurssoppa, ostkrutonger (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden, Gluten)
Lördag
Lunch: Crème fraichebrässerad fläskkarré med kokt potatis, äppelmos (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Äppelpaj med vaniljsås
Middag: Panpizza, pizzasallad, dressing (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Gluten)
Dessert: Äppelpaj med vaniljsås
Middag: Panpizza, pizzasallad, dressing (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Gluten)
Söndag
Lunch: Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis, lingonsylt (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden)
Dessert: Toscapäron med lättvispad grädde
Middag: Lapskojs, rödbetor* (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Toscapäron med lättvispad grädde
Middag: Lapskojs, rödbetor* (Fläsk, Svenskproducerat)