Katrineholms kommun
strandgarden
Vecka 5
Måndag
Lunch: Frukostkorv med stuvad vitkål och kokt potatis (Fläsk)
Dessert: Soppa + Keso*
Middag: Kalvsylta med kokt potatis och rödbetssallad (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Soppa + Keso*
Middag: Kalvsylta med kokt potatis och rödbetssallad (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Tisdag
Lunch: Kokt fisk med ägg- och persiljesås, kokt potatis (Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Kräm + Kvarg* /gräddmjölk*
Middag: Smakrik morotssoppa, hembakt bröd (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Klimatsmart, Gluten)
Dessert: Kräm + Kvarg* /gräddmjölk*
Middag: Smakrik morotssoppa, hembakt bröd (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Klimatsmart, Gluten)
Onsdag
Lunch: Italiensk kycklingpasta (Fågel, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert: Soppa + Keso*
Middag: Risgrynspudding med saftsås (Vegetariskt, Lagad från grunden, Klimatsmart)
Dessert: Soppa + Keso*
Middag: Risgrynspudding med saftsås (Vegetariskt, Lagad från grunden, Klimatsmart)
Torsdag
Lunch: Kockens val av soppa
Dessert: Pannkaka, grädde och sylt
Middag: Pytt i panna, stekt ägg, rödbetor (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert: Pannkaka, grädde och sylt
Middag: Pytt i panna, stekt ägg, rödbetor (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden, Gluten)
Fredag
Lunch: Bruna bönor med fläsk, kokt potatis (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Kräm + Kvarg* /gräddmjölk*
Middag: Janssons frestelse, ägghalva (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert: Kräm + Kvarg* /gräddmjölk*
Middag: Janssons frestelse, ägghalva (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden, Gluten)
Lördag
Lunch: Rotmos och fläskkorv, senap (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Morotskaka
Middag: Broccoli och -ädelostpaj, örtdressing (Vegetariskt, Svenskproducerat, Gluten)
Dessert: Morotskaka
Middag: Broccoli och -ädelostpaj, örtdressing (Vegetariskt, Svenskproducerat, Gluten)
Söndag
Lunch: Crème fraiche- och örtöverbakad fisk, kokt potatis (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden)
Dessert: Crème caramell
Middag: Champinjoncrêpes, ört- och vitlöksdressing (Vegetariskt, Svenskproducerat, Gluten)
Dessert: Crème caramell
Middag: Champinjoncrêpes, ört- och vitlöksdressing (Vegetariskt, Svenskproducerat, Gluten)