Omsorgen

Katrineholms kommun

strandgarden

Vecka 6

Måndag
Lunch: Köttbullar med potatismos och sås, gurka, lingonsylt (Nöt)
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Toscansk tomatsoppa med krutonger (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Gluten)
Tisdag
Lunch: Krögarlåda (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Kokt falukorv med senapssås, kokt potatis (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Onsdag
Lunch: Stekt fisk, kokt potatis och dansk remouladsås (Svenskproducerat, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Kesokaka med sylt och lättvispad grädde (Vegetariskt, Lagad från grunden, Gluten)
Torsdag
Lunch: Sörmlandssoppa (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden)
Dessert: Pannkaka, grädde och sylt
Middag: Isterband med dillstuvad potatis, inlagda rödbetor (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Gluten)
Fredag
Lunch: Skaldjurs-gratinerad fiskgratäng med dillpotatispuré (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Vit sparrissoppa med fräs på bacon, lök och svamp (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Lördag
Lunch: Kalops med kokt potatis, ugnsbakade rödbetor (Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden)
Dessert: Chokladpudding med lättvispad grädde
Middag: Omelettpizza, vitlöksdressing (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Söndag
Lunch: Fläskstek med äpple och rosmarin, gräddsås, kokt potatis, äppelmos (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Mango- och passionsmousse
Middag: Potatis- och köttfärsgratäng (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden)