Omsorgen

Katrineholms kommun

strandgarden

Vecka 7

Måndag
Lunch: Stekt falukorv och stuvade makaroner (Fläsk, Svenskproducerat, Gluten)
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Dansk sjömansbiff, smörgåsgurka (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden, Gluten)
Tisdag
Lunch: Fiskgratäng med ajvar, kokt potatis (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Indisk linssoppa, hembakt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden, Klimatsmart, Gluten)
Onsdag
Lunch: Raggmunk med stekt fläsk (Fläsk, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Fiskbullar i dillsås, kokt potatis (Svenskproducerat)
Torsdag
Lunch: Potatis- och purjolökssoppa (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Klimatsmart)
Dessert: Pannkaka, grädde och sylt
Middag: Prinskorv med vita bönor i tomatsås, stekt potatis (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Fredag
Lunch: Wallenbergare med skirat smör, potatismos och gröna ärtor (Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Jordärtskocks-soppa, krutonger (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Gluten)
Lördag
Lunch: Ört och citrusmarinerad kycklinglårfilé, klyftpotatis, dragonsås (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden)
Dessert: Björnbärspaj med vaniljsås (Gluten)
Middag: Karlssons frestelse (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Gluten)
Söndag
Lunch: Nötstek med pepparrotssås, kokt potatis och gele* (Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Fruktsallad med lättvispad grädde
Middag: Sillbuffé (potatis, ägghalva, gräddfil, gräslök), bröd (Svenskproducerat, Fisk, Gluten)