trosagarden
Vecka 34
Lunch: Isterband serveras med persiljestuvad potatis
Dessert: Kräm
Kväll: Krämig broccoli & blomkålssoppa serveras med nybakat bröd
Lunch: Kokt fiskfilé med ägg och persiljesås kokt potatis
Dessert: Blandbärskräm
Kväll: Makaronilåda med köttfärs
Lunch: Skinkgryta med rotfrukter serveras med kokt potatis
Dessert: Mjuka kaka
Kväll: Krämig pasta med rökt lax och basilika
Lunch: Kålpudding serveras med gräddsås, kokt potatis & lingonsylt
Dessert: Fruktcocktail
Kväll: Grönsaksbiffar tzatziki och rostad potatis
Lunch: Salviakyckling serveras med rödvinssås och klyftpotatis
Dessert: Glass
Kväll: Lapskojs på fläsklägg serveras med rödbetor
Lunch: Klassisk kalops serveras med persiljepotatis & rödbetor
Dessert: Morotskaka
Kväll: Rullströmming med anjovis och purjolök serveras med kokt potatis
Lunch: Ugnstekt lax med dill och gräslök serveras med kokt potatis
Dessert: Jordgubbsmousse
Kväll: Rökt fläskkarré med senapskryddad potatissallad