Trosagården
Vecka 36
Lunch: Stekt korv med pepparrotssås och kokt potatis
Dessert: Kräm
Kväll: Ost och broccolisoppa serveras med nybakat bröd
Lunch: Currydoftande fiskgryta serveras med kokt potatis
Dessert: Nyponsoppa med småskorpor
Kväll: Fläskpannkaka serveras med lingonsylt
Lunch: Köttfärslimpa med champinjonsås och stekt potatis
Dessert: Mjuka kaka
Kväll: Havets dill och citronbiffar kall citronsås och kokt potatis
Lunch: Ärtsoppa med fläsk
Dessert: Pannkaka med sylt
Kväll: Makaroner och köttballer i brunsås
Lunch: Kycklingschnitzel med balsamskysås rostad potatis
Dessert: Glass
Kväll: Frittata med spenat, parmesan och solrosfrön serveras med en tomatsallad
Lunch: Portergryta med haricotsverts och pressad potatis
Dessert: Päron med mintchokladmousse
Kväll: Inlagd sill med ägg, gräddfil och kokt potatis
Lunch: Krämig fiskgryta med fänkål och saffran serveras med kokt potatis
Dessert: Rabarbersmulpaj med vaniljsås
Kväll: Skinkfrestelse serveras med krispig sallad