Trosagården
Vecka 38
Lunch: Stekt bratwurst serveras med senapspotatis och broccoli
Dessert: Kräm
Kväll: Krämig tomatsoppa serveras med nybakat bröd
Lunch: Stekt makrill med stuvad spenat och kokt potatis
Dessert: Rabarberkräm
Kväll: Blodpudding med bacon och lingonsylt
Lunch: Fläsklägg med rotmos serveras med senap
Dessert: Mjuka kaka
Kväll: Pasta med krämig tonfisksås
Lunch: Mustig soppa med fläskfärs och nudlar smaksatt med sesamolja
Dessert: Hemlagad Ris i frutti
Kväll: Ugnsomelett med sparrisstuvning och kokt potatis
Lunch: Kycklinglårfilé Provencale serveras med råstekt potatis och rödvinssås
Dessert: Glass med kolasås
Kväll: Shepherd's pie (köttfärspaj med potatismos)
Lunch: Gratinerad fiskfilé med dillsås serveras med potatispuré
Dessert: Hallonkaka
Kväll: Rotsakspytt med korvslantar och kall senapssås
Lunch: Baconlindade köttfärsbiff med ost-och paprikasås och rostad potatis
Dessert: Brylépudding
Kväll: Kyckling- gratäng med, oliver samt soltorkade tomater och en krispig sallad