Ekgården Adelsö Munsö
Vecka 25
|
Lunch 1: |
Skinkstek med timjangräddsås,brytbönor samt klyftpotatis |
|
Lunch 2: |
Grönsakspytt med stekt ägg |
|
Dessert |
Citronfromage |
|
Lunch 1: |
Isterband med med persiljestuvad potatis samt rödbetor |
|
Lunch 2: |
Kikärtsbiffar med kall currysås,morötter och fullkorsris |
|
Dessert |
Mangosoppa |
|
Lunch 1: |
Biffstroganoff med basmatiris |
|
Lunch 2: |
Cannelloni med ricotta och spenat samt tomatsås |
|
Dessert |
Hallonskräm |
|
Lunch 1: |
Sprödbakad västerfisk, danskremouladsås,potatis,wokgrönsaker |
|
Lunch 2: |
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor |
|
Dessert |
Äppelsallad med kardemumma grädde |
|
Lunch 1: |
Kycklingsoppa, äggnudlar,ingefära,purjolök,morötter smör,bröd |
|
Lunch 2: |
Morotsoppa med skinka och risoni,smör och bröd |
|
Dessert |
Turkiskyogurt med mangosås |
|
|
Ekgårdens Midsommar |
|
Lunch 1: |
Sillassiet: Inlagdsill,särgårdssill,ägg och färskpotatis |
|
Lunch 2: |
Rostbiff,lönnebergaskinka,krämig potatissallad,kapris,purjolök samt pickles |
|
Dessert |
Färska jordgubbar med vispad grädde |
|
Lunch 1: |
Pocherad lax med vittvinsås,grön sparris samt dillslungad potatis |
|
Lunch 2: |
Vegetarisk schnitzel på gulärta med potatismos och ärtor |
|
Dessert |
Jordgubbstårta |