Ekgården Adelsö Munsö
Vecka 27
Lunch 1: |
Boeuf bourguignon,bacon,smålök,rödvin med persiljepotatis |
Lunch 2: |
Sprödbakad fisk med kallrörd örtagårdssås och kokt potatis |
Dessert |
Chokladmousse |
Lunch 1: |
Kycklinginnerfile med currysås,basmatiris samt brytbönor |
Lunch 2: |
Chili sin carne med ris |
Dessert |
Päronkräm |
Lunch 1: |
Ungersk gulasch med kokt potatis |
Lunch 2: |
Potatisbullar med gräslökskeso |
Dessert |
Blåbärssoppa |
Lunch 1: |
Pocherad kummel med Trysundasås,varm grönsak samt kokt potatis |
Lunch 2: |
Stekt falukorv med ägg och stekt potatis |
Dessert |
Rabarberkompott med maränger |
Lunch 1: |
Klassisk Köttsoppa samt smör och bröd |
Lunch 2: |
Sellerisoppa samt smör och bröd |
Dessert |
Risgrynspudding med saftsås |
Lunch 1: |
Biff Lindström med brunsås,broccoli samt kokt potatis |
Lunch 2: |
Kikärtsgryta med quinoa/ris |
Dessert |
Apelsinkräm med chokladrån |
Lunch 1: |
Örtbakad lax med vittvinsås,sockerärtor samt kokt potatis |
Lunch 2: |
Pasta fusilli med skinka,ärtor,grädde samt permesan |
Dessert |
Citronkaka med vispgrädde |