Ekgården avd.
Vecka 24
Lunch 1: Stekt prinskorv med stuvad vitkål samt kokt potatis
Lunch 2: Broccolibiff med tomatsås samt grönsaksris
Dessert: Fruktsoppa
Middag 1: Gräddig spenatsoppa med ägghalva (smörgås med valfritt pålägg)
Middag 2: Potatisbullar med keso samt lingonsylt
Lunch 1: |
Kyckling med äppelcidersås,varm grönsak, rostad potatis |
Lunch 2: |
Halloumibiffar med varm paprikasås och kokt potatis |
Dessert |
Persikohalvor med hallonsås |
Middag 1: |
Laxpudding med skirat smör |
Middag 2: |
Broccolibiffar med kall örtsås samt kokt potatis |
Lunch 1: |
Persiljebakad hokifile med citron,toppad med fetaostkräm,potatis |
Lunch 2: |
Ostgratinerade blomkål med kokt potatis |
Dessert |
Drottningkräm |
Middag 1: |
Wienerfärslimpa med gräddsås och kokt potatis,saltgurka |
Middag 2: |
Vegetariska nuggets med kallrörd sås, vitkålssallad |
Lunch 1: |
Potatis och purjolöksoppa med skinka,smör och bröd |
Lunch 2: |
Champinjonsoppa,smör och bröd |
Dessert |
Ugnspannkaka med jordgubbssylt |
Middag 1: |
Matjesill med hackat ägg,gräslök,brynt smör samt kokt potatis |
Middag 2: |
Kikärtsgryta med ris |
Lunch 1: |
Spagetti med köttfärssås |
Lunch 2: |
Ungsomelett med räksås,varm grönsak samt kokt potatis |
Dessert |
Körsbärskräm |
Middag 1: |
Kokt skinka medrotfruktsgratäng samt tomat och fetaostsallad |
Dessert: |
Kökets fredagsdessert |
Lunch 1: |
Panerad rödspätta med remouladsås,kokt potatis samt råkostsallad |
Lunch 2: |
Kycklingnuggets med kall currysås samt ris |
Dessert |
Svartvinbärskompott med maränger |
Middag 1: |
Viltskavsgryta med potatispure samt gele |
Middag 2: |
Morotsbiffar med varm örtsås och kokt potatis |
Lunch 1: |
Skinkstek med timjangräddsås,brytbönor samt klyftpotatis |
Lunch 2: |
Grönsakspytt med stekt ägg |
Dessert |
Citronfromage |
Middag 1: |
Skomakarlåda på färsbiff,rödvinssås,bacon,purjolök,potatismos |
Middag 2: |
Rödbetsbiffar med kall gräslöksås samt potatis |