Ekgården avd.
Vecka 27
Lunch 1: |
Kycklinginnerfile med currysås,basmatiris samt brytbönor |
Lunch 2: |
Chili sin carne med ris |
Dessert |
Päronkräm |
Middag 1: |
Grön ärtsoppa med pepparrotscreme samt hembakat bröd |
Middag 2: |
Blodpudding med bacon och lingon |
Lunch 1: |
Ungersk gulasch med kokt potatis |
Lunch 2: |
Potatisbullar med gräslökskeso |
Dessert |
Blåbärssoppa |
Middag 1: |
Lasagne Florentine,Spenat,ost,tomat med mojo rojo |
Middag 2: |
Kycklingköttbullar med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt |
Lunch 1: |
Pocherad kummel med Trysundasås,varm grönsak samt kokt potatis |
Lunch 2: |
Stekt falukorv med ägg och stekt potatis |
Dessert |
Rabarberkompott med maränger |
Middag 1: |
Stuvade makaroner med köttbullar |
Middag 2: |
Morotsbiff med kall basilikasås och stekt potatis |
Lunch 1: |
Klassisk Köttsoppa samt smör och bröd |
Lunch 2: |
Sellerisoppa samt smör och bröd |
Dessert |
Risgrynspudding med saftsås |
Middag 1: |
Kaviarströmming med kokt potatis och pressgurka |
Middag 2: |
Grönsakspytt med stekt ägg och inlagda rödbetor |
Lunch 1: |
Biff Lindström med brunsås,broccoli samt kokt potatis |
Lunch 2: |
Kikärtsgryta med quinoa/ris |
Dessert |
Apelsinkräm med chokladrån |
Middag 1: |
Fläskschnitzel med kapriscreme och klyftpotatis |
Middag 2: |
Chiligryta på sojafärs med bönor och majs samt Bulgur |
Lunch 1: |
Örtbakad lax med vittvinsås,sockerärtor samt kokt potatis |
Lunch 2: |
Pasta fusilli med skinka,ärtor,grädde samt permesan |
Dessert |
Citronkaka med vispgrädde |
Middag 1: |
Rimmad oxbringa med pepparrotssås samt persiljepotatis |
Middag 2: |
Zuccinibiffar med kall pepparrotssås och ris |
Lunch 1: |
Grillad fläskkarre med ingefärsgräddsås samt stekt kulpotatis och grilltomat |
Lunch 2: |
Falafel med kall vitlökssås samt varm bulgursallad |
Dessert |
Vitchokladpannacotta med hallon |
Middag 1: |
Kalvsylta med Ekgårdens rödbetssallad samt kokt potatis |
Middag 2: |
Vegetarisk paj på sojafärs och grönsaker,sallad samt rhode island |