Ekgården Hemtjänsten
Vecka 25
|
|
Lunch 1: |
Isterband med med persiljestuvad potatis samt rödbetor |
Lunch 2: |
Kikärtsbiffar med kall currysås,morötter och fullkorsris |
Dessert |
Mangosoppa |
Lunch 1: |
Biffstroganoff med basmatiris |
Lunch 2: |
Cannelloni med ricotta och spenat samt tomatsås |
Dessert |
Hallonskräm |
Lunch 1: |
Sprödbakad västerfisk, danskremouladsås,potatis,wokgrönsaker |
Lunch 2: |
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor |
Dessert |
Äppelsallad med kardemumma grädde |
Lunch 1: |
Kycklingsoppa, äggnudlar,ingefära,purjolök,morötter smör,bröd |
Lunch 2: |
Morotsoppa med skinka och risoni,smör och bröd |
Dessert |
Turkiskyogurt med mangosås |
|
Ekgårdens Midsommar |
Lunch 1: |
Sillassiet: Inlagdsill,särgårdssill,ägg och färskpotatis |
Lunch 2: |
Rostbiff,lönnebergaskinka,krämig potatissallad,kapris,purjolök samt pickles |
Dessert |
Färska jordgubbar med vispad grädde |
Lunch 1: |
Pocherad lax med vittvinsås,grön sparris samt dillslungad potatis |
Lunch 2: |
Vegetarisk schnitzel på gulärta med potatismos och ärtor |
Dessert |
Jordgubbstårta |
Lunch 1: |
Helstekt kotlettrad med kantarellsås,broccoli och timjanpotatis |
Lunch 2: |
Sprödbakad fisk med örtagårdssås samt kokt potatis |
Dessert |
Lingonstrutar |