Söderströmsgården avd.
Vecka 23
Lunch 1.Stekt Falukorv med stuvad vitkål, kokt potatis
Lunch 2.Grönsakssoppa med bröd
Ägglikörmousse
Middag 1: Blodpudding med stekt fläsk och lingon
Middag 2: Vegetariska nuggets med Mangorajasås och bulgur
Lunch 1: Ugnstekt Fisk med Kapris och,Rödbetor,skirat smör, kokt potatis
Lunch 2: Vegetarisk korv med potatismos och rostad majs
Äppelkräm
Middag 1: Kroppkakor med smör och lingonsylt
Middag 2: Bacon och ägg med stekt potatis
Lunch 1: Kyckling i vin, champinjoner, bacon, smålök och stekt potatis
Lunch 2: Rotsaksbiffar med Keso och Lingon, bulgursallad
Chokladpudding med Vispgrädde
Middag 1: Potatisbullar med bacon och lingon
Middag 2: Grönsakssoppa med korvslantar
Lunch 1: Kåldolmar med Gräddsås, Lingon och kokt Potatis
Lunch 2: Grön Ärtsoppa med cremé fraiche
Ostkaka med grädde och sylt
Middag 1: Stekt Kassler med jägarsås och stekt kul potatis
Middag 2: Fiskbullar i Hummersås, Grönsaker och kokt Potatis
Lunch 1: Frukostkorv med Pepparrotssås och kokt potatis
Lunch 2: Spansk bondomelett med korv, paprika, lök och potatis
Änglamat
Middag 1: Viltfärslimpa med enbärssås, pressgurka och lingon, kokt potatis
Middag 2: Bräckt skinka med stuvade grönsaker, kokt potatis
Lunch 1: Dillkött på Fläskbog, kokt potatis
Lunch 2: Broccolimedaljong med örtsås och kokt potatis
Drottningkräm
Middag 1: Fläskkarré med sauce Robert, Klyftpotatis
Middag 2: Crepes med sallad
Lunch 1: Panerad sej med dansk remoulad, kokt potatis
Lunch 2: Gratinerad blomkål med rökt skinka
Fruktcoctail med grädde
Middag 1: Färsbiffar med grönpepparsås, gelé och kokt potatis
Middag 2: Gubbröra på kavring och sallad