Omsorgen

Ekerö kommun

Söderströmsgården avd.

Vecka 23

Måndag

Lunch 1.Stekt Falukorv med stuvad vitkål, kokt potatis

Lunch 2.Grönsakssoppa med bröd

Ägglikörmousse

Middag 1: Blodpudding med stekt fläsk och lingon

Middag 2: Vegetariska nuggets med Mangorajasås och bulgur

Tisdag

Lunch 1: Ugnstekt Fisk med Kapris och,Rödbetor,skirat smör, kokt potatis

Lunch 2: Vegetarisk korv med potatismos och rostad majs

Äppelkräm

Middag 1: Kroppkakor med smör och lingonsylt

Middag 2: Bacon och ägg med stekt potatis

Onsdag

Lunch 1: Kyckling i vin, champinjoner, bacon, smålök och stekt potatis

Lunch 2: Rotsaksbiffar med Keso och Lingon, bulgursallad

Chokladpudding med Vispgrädde

Middag 1: Potatisbullar med bacon och lingon

Middag 2: Grönsakssoppa med korvslantar

 

Torsdag

Lunch 1: Kåldolmar med Gräddsås, Lingon och kokt Potatis

Lunch 2: Grön Ärtsoppa med cremé fraiche

Ostkaka med grädde och sylt

Middag 1: Stekt Kassler med jägarsås och stekt kul potatis

Middag 2: Fiskbullar i Hummersås, Grönsaker och kokt Potatis

Fredag

Lunch 1: Frukostkorv med Pepparrotssås och kokt potatis

Lunch 2: Spansk bondomelett med korv, paprika, lök och potatis

Änglamat

Middag 1: Viltfärslimpa med enbärssås, pressgurka och lingon, kokt potatis

Middag 2: Bräckt skinka med stuvade grönsaker, kokt potatis

 

 

Lördag

Lunch 1: Dillkött på Fläskbog, kokt potatis

Lunch 2: Broccolimedaljong med örtsås och kokt potatis

Drottningkräm

Middag 1: Fläskkarré med sauce Robert, Klyftpotatis 

Middag 2: Crepes med sallad

Söndag

Lunch 1: Panerad sej med dansk remoulad, kokt potatis

Lunch 2: Gratinerad blomkål med rökt skinka

Fruktcoctail med grädde

Middag 1: Färsbiffar med grönpepparsås, gelé och kokt potatis

Middag 2: Gubbröra på kavring och sallad