Omsorgen

Stockholms stad

Fridas S:t Eriks Vård & Omsorgsboende

Vecka 30

Måndag

Lunch Fläskkotlett med svampsås och (potatis)

Middag Stekt fiskfilé med dansk remouladsås och (kokt potatis)

Tisdag

Lunch Kåldolmar med gräddsås och ( kokt potatis, lingonsylt)

Middag Gryta med kidneybönor, tomat och (ris)

Onsdag

Lunch Kyckling a la King(paprika, svamp, grädde) med (ris)

Middag Skink- och blomkålsgratäng med (kokt potatis)

Torsdag

Lunch Ängamatssoppa (pannkaka, grädde och sylt)

Middag Kalvsylta med rödbetssallad och (kokt potatis)

Fredag

Lunch Biff Stroganoff med (ris)

Middag Bakad potatis med skagenröra

Lördag

Lunch Kalops med (kokt potatis och rödbetor)

Middag Korv Forsell med senap och dill, (kokt potatis)

Söndag

Lunch Pannbiff med stekt lök, skysås och (kokt potatis)

Middag Paj med rökt lax och spenat