Fridas S:t Eriks Vård & Omsorgsboende
Vecka 51
Med reservation för ändringar.
Lunch: Isterband med persiljestuvad potatis och (rödbetor)
veg Böngryta med tomat och fänkål
Middag: (pasta) med carbonarasås
veg Oumph-gryta
Lunch: Fiskgratäng med dill och räkor (kokt potatis)
Kikärtsbiff med limeyoghurt
Middag: Sojakorv med couscouspytt och myntayoghurt
Lunch: Portergryta på högrev med (kokt potatis)
vegpasta med qournsås
Middag: (pasta) med svampsås
Lunch: Ärtsoppa,(pannkaka, grädde och sylt)
veg Blomkålssoppa, (pannkaka, grädde och sylt)
Middag: Broccoligratäng med ost och småtomater
Lunch: Kålpudding med gräddsås, (lingon och kokt potatis)
veg Blomkålscurry med ris
Middag: bakad potatis med skagenröra
veg falafel med tomatsås
Lunch: Kebabgryta med kall vitlökssås och (ris)
Veg Svampsoppa
Middag: makaronipudding med bacon
veg vegetarisk minestrone
Lunch: Dansk sjömansbiff på pannbiff
veg Potatis- och purjolökssoppa
Middag: (Pasta) med rökt lax och ärtor
veg, lins och rotfruktspytt med (stekt ägg och rödbeta)