Omsorgen

Torsby kommun

Patientmatsedel

Vecka 24

Måndag
Lunch alt 1: Biff á la Lindström ,sås, potatis, am.grönsaker (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Tikka Masala ( kycklinggryta), ris, am.grönsaker (Svenskproducerat, Fågel)
Dessert: Persikor
Kvällsmat: Blomkålssoppa med ost, bröd, pålägg, frukt (Vegetariskt)
Tisdag
Lunch alt 1: Dillkött, potatis, värdshusgrönsaker (Lokalproducerat, Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Kebab, dressing ,pitabröd, sallad (Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Drottningkräm
Kvällsmat: Bondomelett riven morot (Svenskproducerat, Nöt)
Onsdag
Lunch alt 1: Panerad fisk, stuvad spenat, potatis (Fisk, MSC)
Lunch alt 2: Vegetariska vårrullar, sötsur sås, basmatiris, sallad (Vegetariskt)
Dessert: Chokladpudding
Kvällsmat: Köttfärslåda med curry & tomat, bönor (Nöt)
Torsdag
Lunch alt 1: Fläsk ,raggmunk, vitkålslingon (Fläsk, Svenskproducerat)
Lunch alt 2: Hamburgare, bröd, dressing, mos, sallad (Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Tropisk kräm
Kvällsmat: Laxbullar, i dillsås, potatis, ärtor (Fisk, MSC)
Fredag
Lunch alt 1: Pastasoppa, bröd, pålägg (Vegetariskt)
Lunch alt 2: Flygande Jakob ( - nötter), klyftpotatis, sallad (Fläsk, Svenskproducerat, Fågel)
Dessert: Pannkaka / frukt (Vegetariskt)
Kvällsmat: Grillkorv, bröd, gurkmajonnäs, mos, sallad (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Lördag
Lunch: Senapsgratinerad fisk, potatis, romanabönor (Fisk, MSC)
Dessert: Aprikoskräm
Kvällsmat: Färsbiff, sås, medelhavsgratäng, brysselkål (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Dialys: Flygande Jakob ( - nötter), kulpotatis, grönsaker Dessert: Aprikoskräm (Fläsk, Svenskproducerat, Fågel)
Söndag
Lunch: Kassler med ost & ananastäcke, rösti, bukettgrönsaker (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Rulltårta
Kvällsmat: Risgrynsgröt, bröd, pålägg, frukt (Vegetariskt)