Torsby kommun
Patientmatsedel
Vecka 15
Måndag
Lunch alt 1: Lillschnitzel ,sås, potatis, värdshusgrönsaker (Fläsk)
Lunch alt 2: Jambalaya med kyckling& korv,, dressing, värdshusgrönsaker (Glutenfritt, Laktosfritt, Fläsk, Svenskproducerat, Fågel, Nöt)
Dessert: Fruktcocktail
Kvällsmat: Rotsakssoppa med köttfärs, bröd, pålägg, frukt (Glutenfritt, Laktosfritt, Lokalproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Jambalaya med kyckling& korv,, dressing, värdshusgrönsaker (Glutenfritt, Laktosfritt, Fläsk, Svenskproducerat, Fågel, Nöt)
Dessert: Fruktcocktail
Kvällsmat: Rotsakssoppa med köttfärs, bröd, pålägg, frukt (Glutenfritt, Laktosfritt, Lokalproducerat, Nöt)
Tisdag
Lunch alt 1: Pytt i panna, stekt ägg, rödbetor (Glutenfritt, Laktosfritt, Nöt)
Lunch alt 2: Oreganokyckling ( gryta), ris, sallad (Glutenfritt, Svenskproducerat, Fågel)
Dessert: Jordgubbskräm
Kvällsmat: Korvgryta med pepparrot, potatis, majs (Glutenfritt, Fläsk, Nöt)
Lunch alt 2: Oreganokyckling ( gryta), ris, sallad (Glutenfritt, Svenskproducerat, Fågel)
Dessert: Jordgubbskräm
Kvällsmat: Korvgryta med pepparrot, potatis, majs (Glutenfritt, Fläsk, Nöt)
Onsdag
Lunch alt 1: Tacofisk, potatis, ärtor (Fisk, MSC)
Lunch alt 2: Baconsås, pasta, sallad (Fläsk)
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Raggmunk, vitkålslingon (Vegetariskt)
Lunch alt 2: Baconsås, pasta, sallad (Fläsk)
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Raggmunk, vitkålslingon (Vegetariskt)
Torsdag
Lunch alt 1: Broccolisoppa ,bröd, pålägg (Vegetariskt)
Lunch alt 2: Ugnsfärs á la Lindström, sås, potatis, sommargrönsaker (Fläsk, Lokalproducerat, Nöt)
Dessert: Pannkaka / frukt
Kvällsmat: Laxlåda, smörsås, ärtor (Glutenfritt, Fisk, MSC)
Lunch alt 2: Ugnsfärs á la Lindström, sås, potatis, sommargrönsaker (Fläsk, Lokalproducerat, Nöt)
Dessert: Pannkaka / frukt
Kvällsmat: Laxlåda, smörsås, ärtor (Glutenfritt, Fisk, MSC)
Fredag
Lunch alt 1: Färsbiff, sås, potatis, morotsklyftor (Glutenfritt, Fläsk, Nöt)
Lunch alt 2: Ugnsfalu á la Texmex, potatismos, morotsklyftor (Fläsk, Nöt)
Dessert: Päronkräm
Kvällsmat: Gratinerade grönsaker, kallskuret (Glutenfritt, Fläsk)
Lunch alt 2: Ugnsfalu á la Texmex, potatismos, morotsklyftor (Fläsk, Nöt)
Dessert: Päronkräm
Kvällsmat: Gratinerade grönsaker, kallskuret (Glutenfritt, Fläsk)
Lördag
Lunch: Panerad fisk, hollandaisesås, potatis, romanabönor (Fisk, MSC)
Dessert: Rabarberkräm
Kvällsmat: Prinskorv ,stuvad potatis, babymorot (Glutenfritt, Fläsk)
Dialys: Färsbiff, sås, potatis, morotsklyftor Dessert: Päronkräm (Glutenfritt, Fläsk, Nöt)
Dessert: Rabarberkräm
Kvällsmat: Prinskorv ,stuvad potatis, babymorot (Glutenfritt, Fläsk)
Dialys: Färsbiff, sås, potatis, morotsklyftor Dessert: Päronkräm (Glutenfritt, Fläsk, Nöt)
Söndag
Lunch: Portergryta, potatis ,brysselkål (Lokalproducerat, Nöt)
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Ugnspannkaka, sylt, frukt (Vegetariskt)
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Ugnspannkaka, sylt, frukt (Vegetariskt)