Omsorgen

Torsby kommun

Patientmatsedel

Vecka 19

Måndag
Lunch alt 1: Kalops, potatis, rödbetor (Lokalproducerat, Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Lasagnette med kyckling, sallad (Svenskproducerat, Fågel)
Dessert: Fruktcocktail
Kvällsmat: Fisksoppa, bröd, pålägg, frukt (Fisk, MSC)
Tisdag
Lunch alt 1: Kålmaja, potatis, värdshusgrönsaker (Lokalproducerat, Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Medelhavskorv, potatismos, värdshusgrönsaker (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Jordgubbskräm
Kvällsmat: Omelett, skinkstuvning, tomat (Fläsk, Svenskproducerat)
Onsdag
Lunch alt 1: Panerad fisk, dressing, potatis, ärtor (Fisk, MSC)
Lunch alt 2: Italiensk kyckling, pasta, sallad (Svenskproducerat, Fågel)
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Kalvsylta, rödbetssallad, potatis (Svenskproducerat, Nöt)
Torsdag
Lunch alt 1: Potatis & purjosoppa, bröd, pålägg (Vegetariskt)
Lunch alt 2: Fläskkarré, gräddsås, potatis, euromix (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Plättar / frukt (Vegetariskt)
Kvällsmat: Currykorv, potatismos, wokgrönskaer (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Fredag
Lunch alt 1: Köttbullar, potatismos, morötter (Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Kebab, mild sås, pommes, sallad (Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Päronkräm
Kvällsmat: Mexikansk frestelse, ratatouille (Nöt)
Lördag
Lunch: Fiskpudding, smörsås, potatis, bönor (Fisk, MSC)
Dessert: Plommonkräm
Kvällsmat: Pastagratäng med kyckling, majs (Svenskproducerat, Fågel)
Dialys: Köttbullar, potatismos, morötter Dessert: Plommonkräm (Svenskproducerat, Nöt)
Söndag
Lunch: Pepparrotsgratinerad kassler, potatis, euromix (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Vaniljmunk
Kvällsmat: Potatisbullar, vitkål / lingon (Vegetariskt)