Omsorgen

Torsby kommun

Patientmatsedel

Vecka 20

Måndag
Lunch alt 1: Chili con carne ,ris, wokgrönsaker (Glutenfritt, Lokalproducerat, Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Panerad spätta, dillmajonnäs, potatis, wokgrönsaker (Fisk, MSC)
Dessert: Konserverade päron
Kvällsmat: Solgul soppa, bröd, pålägg, frukt (Vegetariskt)
Tisdag
Lunch alt 1: Senapsgratinerad korv, rotmos, ärtor (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Kycklingpytt, currydressing, sallad (Glutenfritt, Svenskproducerat, Fågel)
Dessert: Drottningkräm
Kvällsmat: Risgrynspudding, saftsås, frukt (Vegetariskt)
Onsdag
Lunch alt 1: Stuvade fiskbullar, potatis, broccoli (Fisk, MSC)
Lunch alt 2: Tacofrestelse, sallad (Nöt)
Dessert: Chokladpudding
Kvällsmat: Färsrätt, sås, potatis, grönskaer (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Torsdag
Lunch alt 1: Ärtsoppa, bröd, pålägg (Vegetariskt)
Lunch alt 2: Biff Stroganoff, ris, euromix (Lokalproducerat, Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Pannkaka / frukt (Vegetariskt)
Kvällsmat: Panerad fisk, Lemonsås, potatis, bönor (Fisk, MSC)
Fredag
Lunch alt 1: Kycklinggryta med senap & citron, potatis, sommargrönsaker (Glutenfritt, Svenskproducerat, Fågel)
Lunch alt 2: Cevapcici ( köttfärsjärpar), ajvardressing, ris, sommargrönsaker (Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Tropisk kräm
Kvällsmat: Omelett, prinskorv, spenatstuvning (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Lördag
Lunch: Husets fisk, rosa filsås, potatis, romanabönor (Fisk, MSC)
Dessert: Persikor, grädde
Kvällsmat: Skinkfrestelse, salladsgrönsaker (Fläsk, Svenskproducerat)
Dialys: Kycklinggryta med senap & citron, potatis, sommargrönsaker Dessert: Tropisk kräm
Söndag
Lunch: Wallenbergare, smörsky, potatismos, ärtor (Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Hallonmousse
Kvällsmat: Risgrynsgröt, bröd, pålägg, frukt (Vegetariskt)