Omsorgen

Torsby kommun

Patientmatsedel

Vecka 21

Måndag
Lunch alt 1: Kåldolmar, sås, potatis, värdshusgrönsaker (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Mexikansk veggryta, ris, värdshusgrönsaker (Vegetariskt)
Dessert: Ananas
Kvällsmat: Morotssoppa med apelsin, bröd, pålägg, frukt (Vegetariskt)
Tisdag
Lunch alt 1: Falukorv, stuvad morot, potatis (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Köttfärssås, pasta, majs (Lokalproducerat, Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Jordgubbskräm
Kvällsmat: Kycklingpytt, currydressing, sallad (Glutenfritt, Svenskproducerat, Fågel)
Onsdag
Lunch alt 1: Stekt fisk, skarpsås, potatis, broccoli (Fisk, MSC)
Lunch alt 2: Kyckling i krämig sås, bulgur, broccoli (Svenskproducerat, Fågel)
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Hackkorv, stekt potatis, rödbetor (Fläsk, Lokalproducerat, Nöt)
Torsdag
Lunch alt 1: Kycklingsoppa, bröd, pålägg (Svenskproducerat, Fågel)
Lunch alt 2: Fläskfilé, rosépepparsås, kulpotatis, wokgrönsaker (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Ostkaka / frukt (Vegetariskt)
Kvällsmat: Janssons frestelse, köttbullar, morot (Svenskproducerat, Fisk, Nöt, MSC)
Fredag
Lunch alt 1: Himmelsk köttfärsröra, pasta, euromix (Lokalproducerat, Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Bakpotatis, räkröra, sallad (Fisk, MSC)
Dessert: Päronkräm
Kvällsmat: Skinka, mimosasallad, potatis (Glutenfritt, Fläsk, Svenskproducerat)
Lördag
Lunch: Matjessill, gräddfil, potatis, ärtor (Fisk, MSC)
Dessert: Ananaskräm
Kvällsmat: Färsbiff, sås, potatisgratäng, ratatouille (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Dialys: Himmelsk köttfärsröra, pasta, euromix Dessert: Päronkräm (Lokalproducerat, Svenskproducerat, Nöt)
Söndag
Lunch: Örtagårdsstek, gräddsås, potatis, bukettgrönsaker (Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Jordgubbstårta
Kvällsmat: Risgrynsgröt, bröd, pålägg, frukt (Vegetariskt)