Torsby kommun
Patientmatsedel
Vecka 23
Måndag
Lunch alt 1: Falukorv, pepparrotssås, potatis, morot (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Quorngryta ,ris, morot (Vegetariskt)
Dessert: Fruktcocktail
Kvällsmat: Ängamatssoppa, bröd, pålägg, frukt (Vegetariskt)
Lunch alt 2: Quorngryta ,ris, morot (Vegetariskt)
Dessert: Fruktcocktail
Kvällsmat: Ängamatssoppa, bröd, pålägg, frukt (Vegetariskt)
Tisdag
Lunch alt 1: Köttfärssås, pasta, majs (Lokalproducerat, Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Het kasslerlåda, bulgur, majs (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Jordgubbskräm
Kvällsmat: Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor (Svenskproducerat, Nöt)
Lunch alt 2: Het kasslerlåda, bulgur, majs (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Jordgubbskräm
Kvällsmat: Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor (Svenskproducerat, Nöt)
Onsdag
Lunch alt 1: Sillflundra, potatismos, ärtor (Fisk, MSC)
Lunch alt 2: Vegetarisk pizza, pizzasallad (Vegetariskt)
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Blodpudding, baconfräs, vitkålslingon (Fläsk, Svenskproducerat)
Lunch alt 2: Vegetarisk pizza, pizzasallad (Vegetariskt)
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Blodpudding, baconfräs, vitkålslingon (Fläsk, Svenskproducerat)
Torsdag
Lunch alt 1: Lillschnitzel, svampsås, potatis, amerikanska grönskaer (Fläsk, Svenskproducerat)
Lunch alt 2: Kycklingsallad, dressing, bröd (Svenskproducerat, Fågel)
Dessert: Glass
Kvällsmat: Fiskgratäng med tomat & oregano, potatis, bönor (Fisk, MSC)
Lunch alt 2: Kycklingsallad, dressing, bröd (Svenskproducerat, Fågel)
Dessert: Glass
Kvällsmat: Fiskgratäng med tomat & oregano, potatis, bönor (Fisk, MSC)
Fredag
Lunch: Köttbullar, gräddsås, potatis, morot (Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Kladdkaka, grädde
Kvällsmat: Kallskuret, potatisgratäng, sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Dialys: Lillschnitzel, svampsås, potatis, amerikanska grönskaer Dessert: Kladdkaka, grädde (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Kladdkaka, grädde
Kvällsmat: Kallskuret, potatisgratäng, sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Dialys: Lillschnitzel, svampsås, potatis, amerikanska grönskaer Dessert: Kladdkaka, grädde (Fläsk, Svenskproducerat)
Lördag
Lunch: Pocherad fisk, vitvinssås, potatis, grön. grönsaksblandning (Fisk, MSC)
Dessert: Choklad/hallondessert
Kvällsmat: Kycklinglåda, wokgrönskaer (Svenskproducerat, Fågel)
Dialys: Köttbullar, gräddsås, potatis, morot Dessert: Choklad/hallondessert (Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Choklad/hallondessert
Kvällsmat: Kycklinglåda, wokgrönskaer (Svenskproducerat, Fågel)
Dialys: Köttbullar, gräddsås, potatis, morot Dessert: Choklad/hallondessert (Svenskproducerat, Nöt)
Söndag
Lunch: Fläskkarré, äppelsås, potatis, euromix (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Hallonmousse
Kvällsmat: Risgrynsgröt, bröd, pålägg, frukt (Vegetariskt)
Dessert: Hallonmousse
Kvällsmat: Risgrynsgröt, bröd, pålägg, frukt (Vegetariskt)