Margarethagatan 9
Vecka 3
Med reservation för ändringar.
Lunch: Gräddstuvad lever med potatis
Alternativ: Kokt fisk med citronsås. Kokt potatis
Dessert: Exotisk fruktsoppa
Kvällsmat: Krämig tomatsoppa med pasta och mjuk smörgås
Lunch: Stekt falukorv med stuvade rotfrukter. Kokt potatis
Alternativ: Kycklinggratäng med curry och bacon (Flygande Jakob). Kokt ris
Dessert: Päronkräm
Kvällsmat: Omelett med champinjonstuvning
Lunch: Stekt fisk med kall sås och kokt potatis
Alternativ: Fläskköttsgryta med äpple och pepparot. Kokt ris eller potatis
Dessert: Hallonsoppa
Kvällsmat: Makaronipudding
Lunch: Ärtsoppa med fläskbog
Alternativ: Köttbullar i gräddsås, kokt potatis.
Dessert: Pannkaka med sylt och grädde
Kvällsmat: Falupytt
Lunch: Wallenbergare med potatismos och skirat smör
Alternativ: Kikärtsbiffar och kall currysås (med vitlök) och klyftpotatis
Dessert: Persikohalvor och grädde
Kvällsmat: Köttfärspaj. Gräddfilssås
Lunch: Fiskgratäng med purjolök och paprika. Kokt potatis
Alternativ: Helstekt kycklingbröst med dragonkryddad vitvinssås. Kokt potatis
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Kaviarfrestelse med prinskorv
Lunch: Skånsk kalops och kokt potatis
Alternativ: Stekt fisk med kall örtsås och kokt potatis
Dessert: Fransk chokladkaka med grädde
Kvällsmat: Risgrynsgröt med smörgås