Göteborgs stad
Åkerhus Restaurang
Vecka 25
Måndag
Bratwurst serveras med currycoleslaw och kokt potatis
Kikärtsbiff serveras med tzatziki och kokt potatis
Dagens grönsak: Bukettgrönsaker
Dessert: Rabarberkompott
Tisdag
Citron & purjolöksöverbakad sej serveras med potatismos
Kålpudding serveras med gräddsås samt kokt potatis
Dagens grönsak: Blandsallad (isbergssallad, gurka och tomat)
Dessert: Lingonfromage
Onsdag
Skånsk kalops serveras med kokt potatis
Fiskbullar i kaviarsås serveras med potatismos
Dagens grönsak: Gröna ärtor
Dessert: Apelsinsoppa med ananaskross serveras med kardemummagrädde
Torsdag
Minestronesoppa serveras med mjukt bröd (Nötfärs, grönsaker, pasta)
Kycklingburgare serveras med klyftpotatis och kall currysås
Dagens grönsak: Sommargrönsaker
Dessert: Pannkaka med sylt
Fredag
Midsommarafton
Lördag
Söndag