Åkerhus Restaurang
Vecka 34
Lammkorv, örtcrème serveras med kokt potatis
Örtöverbakad fiskfilé med tomat serveras med potatismos
Dagens grönsak: Ratatouille grönsaker
Chili con carne (blandfärs, vita bönor, tomat) serveras med potatis
Grekisk färsbiff (nötfärs, fetaost, mynta) serveras med fänkålssås samt klyftpotatis
Dagens grönsaker: Blandsallad
Havets Wallenbergare serveras med dill och räksås samt kokt potatis
Stefado nötköttsgryta (högrev, syltlök, tomat, kanel, nejlikor, kryddor) serveras med ris
Dagens grönsak: Slottsgrönsaker
Nikkaluoktasoppa serveras med bröd
Fiskbullar i hummersås
Dagens grönsak: Rårivna morötter
Dessert: Pannkaka med sylt
Pocherad torskfilé serveras med ägg & persiljesås samt kokt potatis
Pasta Carbonara (bacon, lök, vitlök, grädde och ost )
Dagens grönsak: Gröna ärtor
Fläskpiccata, krämig tomatsås med kokt potatis
Dagens grönsak: Grönsaksblandning
Stekt laxfilé med sparris serveras med hollandaisesås och kokt potatis
Dagens grönsak: Tomat & rödlökssallad
Dessert: Jordgubbsmousse