Omsorgen

Göteborgs stad

Åkerhus Restaurang

Vecka 34

Måndag

Lammkorv, örtcrème serveras med kokt potatis
Örtöverbakad fiskfilé med tomat serveras med potatismos
Dagens grönsak: Ratatouille grönsaker

Tisdag

Chili con carne (blandfärs, vita bönor, tomat) serveras med potatis
Grekisk färsbiff (nötfärs, fetaost, mynta) serveras med fänkålssås samt klyftpotatis
Dagens grönsaker: Blandsallad

Onsdag

Havets Wallenbergare serveras med dill och räksås samt kokt potatis
Stefado nötköttsgryta (högrev, syltlök, tomat, kanel, nejlikor, kryddor) serveras med ris
Dagens grönsak: Slottsgrönsaker

Torsdag

Nikkaluoktasoppa serveras med bröd

Fiskbullar i hummersås 

Dagens grönsak: Rårivna morötter           

Dessert: Pannkaka med sylt 

Fredag

Pocherad torskfilé serveras med ägg & persiljesås samt kokt potatis
Pasta Carbonara (bacon, lök, vitlök, grädde och ost )
Dagens grönsak: Gröna ärtor

Lördag

Fläskpiccata, krämig tomatsås  med kokt potatis
Dagens grönsak: Grönsaksblandning

Söndag

Stekt laxfilé med sparris serveras med hollandaisesås  och kokt potatis
Dagens grönsak: Tomat & rödlökssallad
Dessert: Jordgubbsmousse