Åkerhus Restaurang
Vecka 35
Gratinerad kassler med ananas serveras med potatismos
Krämig pastasås med lax och pasta penne
Dagens grönsak: Gurksallad smaksatt med dill och tomat
Kycklinggryta Africana (kyckling, curry, lök, mango chutney, kokosmjölk, grädde, annans, mandarin, banan) serveras med ris
Fläskschnitzel serveras med skysås samt klyftpotatis
Dagens grönsak: Romansallad med vitlök
Fisksufflé serveras med skirat smör samt kokt potatis
Korv stroganoff serveras med ris
Dagens grönsak: Gröna ärtor
Potatis & Rotsellerisoppa serveras med mjukt bröd
Pannbiff med stekt lök serveras med gräddsås och potatismos
Dagens grönsak: Köksmästarblandning
Dessert: Våfflor serveras med bärsylt
Baconlindad köttfärslimpa serveras med rosépepparsås samt kokt potatis
Matjessill, gräddfil och gräslök serveras med kokt potatis
Dagens grönsak: Blandsallad (isbergssallad , gurka och tomat )
Stekt panerad fisk med Sandefjordssås serveras med potatismos
Dagens grönsak: Smörslungade sockerärtor med dill
Helstekt kotlettrad serveras med örtgräddsås samt kokt potatis
Dagens grönsak: Coleslaw (vitkål, morot, ananas, majonnäs, senap)