Åkerhus Restaurang
Vecka 41
Med reservation för ändringar.
Gratinerad kassler med ananas serveras med potatismos
Krämig pastasås med lax och pasta penne
Dagens grönsak: Bukettgrönsaker
Kycklinggryta Africana (kyckling, curry, lök, mango chutney, kokosmjölk, grädde, annans, mandarin, banan) serveras med ris
Fläskschnitzel serveras med skysås samt klyftpotatis
Dagens grönsak: Romansallad med vitlök
Fisksufflé serveras med skirat smör samt kokt potatis
Korv stroganoff serveras med ris
Dagens grönsak: Gröna ärtor
Potatis & Rotsellerisoppa serveras med mjukt bröd
Pannbiff med stekt lök serveras med gräddsås och potatismos
Dagens grönsak: Köksmästarblandning ( morot , purjolök , rotselleri )
Dessert: Våfflor serveras med bärsylt
Baconlindad köttfärslimpa serveras med rosépepparsås samt kokt potatis
Vegetarisk lasagne
Dagens grönsak: Blandsallad (isbergssallad , gurka och tomat )
Dessert: Banoffeepaj (banan , kolakräm , grädde ) serveras med glass
Kvällsmat: Fiskburgare i bröd serveras med remouladsås
Kokt fisk med Sandefjordssås serveras med potatismos
Alt. lunch: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis och lingon
Dagens grönsak: Smörslungade sockerärtor med dill
Helstekt kotlettrad serveras med örtgräddsås samt kokt potatis
Alt. lunch: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis och lingon
Dagens grönsak: Coleslaw (vitkål, morot, ananas, majonnäs, senap)