Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 39
Lunch 1: Fläskkorv med rotmos serveras med senap
Lunch 2: Kycklinglevergryta serveras med potatis/ris och morötter
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Bondomelett serveras med grönsallad
Lunch 1: Fisksufflé, skirat smör serveras med potatis och ärter
Lunch 2: Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor
Dessert: Fruktcoctail med vaniljglass
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon i serveras med lingonsylt
Lunch 1: Oxjärpar, löksås med potatis och blomkål
Lunch 2: Fisk borderlaise, skirat smör serveras med potatis och blomkål
Dessert: Lingonfromage med vispad grädde
Kvällsmat: Löksill, gräddfil serveras med potatis
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Köttfärssås serveras med spagetti och grönsallad
Dessert: Pannkakor serveras med vispgrädde och bärsylt
Kvällsmat: Falukorv med potatismos (senap,ketchup)
Lunch 1: Sprödbakad torskfilé, remouladsås serveras med potatis och ärtor
Lunch 2: Kycklingspett med tzatziki, klyftpotatis och ärtor
Dessert: Krusbärssoppa med kardemummaskorpa
Kvällsmat: Ostgratinerade crêpes med champinjoner serveras med sallad
Lunch: Fläskkarré med äppelsås serveras med potatis och broccoli
Dessert: Bärkaka med vispgrädde
Kvällsmat: Skinkröra med rösti serveras med grönsallad
Lunch: Kycklinggryta med soltorkade tomater med potatis och morötter
Dessert: Chokladpudding serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Potatis och purjolökssoppa med bacon