Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 40

Måndag

Lunch 1: Schweizerfärs, gräddsås serveras med kokt potatis och blomkål
Lunch 2: Chorizo med ajvarsås serveras med klyftpotatis och blomkål
Dessert: Päronkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Rotfruktsmedaljonger med köttbullar 

Tisdag

Lunch 1: Torskfilé med pepparrotssås serveras med kokt potatis och ärter
Lunch 2:       Kebabgryta serveras med potatis/ris och ärter
Dessert: Citronfromage med småkaka
Kvällsmat: Ugnspannkaka serveras med lingonsylt

Onsdag

Lunch 1: Isterband med stuvad potatis serveras med rödbetor

Lunch 2: Grönsakslasagne serveras med sallad
Dessert: Päronhalvor med vaniljglass
Kvällsmat: Laxpytt serveras med örtcreme

Torsdag

Lunch 1: Kött och grönsakssoppa serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Kycklinglårfilé med bearnaisesås med klyftpotatis och broccoli
Dessert: Ostkaka med vispgrädde och jordgubbsylt
Kvällsmat: Ostgratinerade köttfärscrêpes med gräddfil och tomatsallad

Fredag

Lunch 1: Sprödbakad lax, dillmajonnäs med kokt potatis och ärtor                                       
Lunch 2: Grekisk färsbiff med tomatsås serveras med potatis och ärtor
Dessert: Citruskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Smörgås med skagenröra(skagenröra, gurka,tomat,citron,dill,bröd)

Lördag

Lunch: Kalops serveras med kokt potatis och morötter
Dessert: Kanelbullesockerkaka
Kvällsmat: Ost och grönsakspaj med grönsallad

Söndag

Lunch: Skinkstek och gräddsås serveras med potatis, äppelmos
Dessert: Jordgubbsmousse serveras med vispgrädde
Kvällsmat: Kycklingfrestelse serveras med tomatsallad