Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 40
Lunch 1: Schweizerfärs, gräddsås serveras med kokt potatis och blomkål
Lunch 2: Chorizo med ajvarsås serveras med klyftpotatis och blomkål
Dessert: Päronkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Rotfruktsmedaljonger med köttbullar
Lunch 1: Torskfilé med pepparrotssås serveras med kokt potatis och ärter
Lunch 2: Kebabgryta serveras med potatis/ris och ärter
Dessert: Citronfromage med småkaka
Kvällsmat: Ugnspannkaka serveras med lingonsylt
Lunch 1: Isterband med stuvad potatis serveras med rödbetor
Lunch 2: Grönsakslasagne serveras med sallad
Dessert: Päronhalvor med vaniljglass
Kvällsmat: Laxpytt serveras med örtcreme
Lunch 1: Kött och grönsakssoppa serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Kycklinglårfilé med bearnaisesås med klyftpotatis och broccoli
Dessert: Ostkaka med vispgrädde och jordgubbsylt
Kvällsmat: Ostgratinerade köttfärscrêpes med gräddfil och tomatsallad
Lunch 1: Sprödbakad lax, dillmajonnäs med kokt potatis och ärtor
Lunch 2: Grekisk färsbiff med tomatsås serveras med potatis och ärtor
Dessert: Citruskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Smörgås med skagenröra(skagenröra, gurka,tomat,citron,dill,bröd)
Lunch: Kalops serveras med kokt potatis och morötter
Dessert: Kanelbullesockerkaka
Kvällsmat: Ost och grönsakspaj med grönsallad
Lunch: Skinkstek och gräddsås serveras med potatis, äppelmos
Dessert: Jordgubbsmousse serveras med vispgrädde
Kvällsmat: Kycklingfrestelse serveras med tomatsallad