Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 10

Måndag
Lunch 1: Fläskkorv serveras med rotmos och grov senap
Lunch 2: Laxpanett serveras med sause verte, potatis och blomkål
Dessert: Körsbärskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Grön sparrissoppa med kyckling serveras med skinkmörgås
Tisdag
Lunch 1: Fiskpudding servers med skirat smör, potatis och ärtor
Lunch 2: Chili con carne serveras ris och ärtor
Dessert: Semla
Kvällsmat: Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor
Onsdag
Lunch 1: Kassler serveras med ostsås, potatis och morötter
Lunch 2: Sprödbakad sejfilé serveras med kall citronsås, potatis och morötter
Dessert: After eight päron servera med vispad grädde
Kvällsmat: Knackwurst (tjockkorv med vitlök) serveras med senapscrème och potatis
Torsdag
Lunch 1: Ängamat serveras med kycklingköttbullar och mjukt bröd
Lunch 2: Wallenbergare serveras med grönpepparsås och stekt potatis samt blomkål
Dessert: Blåbärspaj servera med vaniljsås
Kvällsmat: Raggmunk serveras med bacon och lingonsylt
Fredag
Lunch 1: Pannbiff serveras med löksås, potatis och broccoli
Lunch 2: Kycklingspett serveras med sweet chilidressing och ris/potatis och broccoli
Dessert: Rabarber och jordgubbskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Crepes med färskost serveras med tomatsallad
Lördag
Lunch 1: Panko och ostpanerad sejfilé serveras med vitvinssås och potatis samt brytbönor
Dessert: Bryllepudding med karamellsås
Kvällsmat: Köttfärs lasagnette servera med grönsallad
Söndag
Lunch 1: Dillkött på fläskbog serveras med potatisoch morötter
Dessert: Ängladessert
Kvällsmat: Omelett serveras med smörstekta grönsaker