Göteborgs stad
Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 11
Måndag
Lunch 1: Kålpudding serveras med gräddsås, potatis och brytbönor
Lunch 2: Sprödbakad lax serveras med kall örtsås, potatis och brytbönor
Dessert: Körsbärssoppa serveras med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Rotfruktsgratäng med skinka serveras med grönsallad
Lunch 2: Sprödbakad lax serveras med kall örtsås, potatis och brytbönor
Dessert: Körsbärssoppa serveras med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Rotfruktsgratäng med skinka serveras med grönsallad
Tisdag
Lunch 1: Pocherad torsk serveras med ägg- och persiljesås, potatis och morötter
Lunch 2: Nötfärsbiff serveras med dragonsås, potatis och morot
Dessert: Björnbärskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Tacorullar serveras med tomatsallad
Lunch 2: Nötfärsbiff serveras med dragonsås, potatis och morot
Dessert: Björnbärskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Tacorullar serveras med tomatsallad
Onsdag
Lunch 1: Kalops serveras med potatis och rödbetor
Lunch 2: Fiskbullar serveras med dillsås, potatis och ärtor
Dessert: Mandariner serveras med glass
Kvällsmat: Grönsakslasagne serveras med grönsallad
Lunch 2: Fiskbullar serveras med dillsås, potatis och ärtor
Dessert: Mandariner serveras med glass
Kvällsmat: Grönsakslasagne serveras med grönsallad
Torsdag
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med mjukt bröd och senap
Lunch 2: Kyckling Marengo serveras med ris/potatis och broccoli
Dessert: Pannkaka serveras med vispad grädde och jodgubbssylt
Kvällsmat: Prinskorv serveras med stekt ägg och ugnsstekt potatis
Lunch 2: Kyckling Marengo serveras med ris/potatis och broccoli
Dessert: Pannkaka serveras med vispad grädde och jodgubbssylt
Kvällsmat: Prinskorv serveras med stekt ägg och ugnsstekt potatis
Fredag
Lunch 1: Bohuslänsk fiskgryta serveras med potatis och ärtor
Lunch 2: Stekt kycklingklubba serveras med soltorkad tomatsås ris/potatis och ärtor
Dessert: Chokladpudding serveras med vispgrädde
Kvällsmat: Crêpes med köttfärs serveras med grönsallad
Lunch 2: Stekt kycklingklubba serveras med soltorkad tomatsås ris/potatis och ärtor
Dessert: Chokladpudding serveras med vispgrädde
Kvällsmat: Crêpes med köttfärs serveras med grönsallad
Lördag
Lunch 1: Cevapcici serveras med ajvarsås, klyftpotatis och broccoli
Dessert: Mjuk bärkaka serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Tonfiskröra och potatisbakelse serveras med grönsallad
Dessert: Mjuk bärkaka serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Tonfiskröra och potatisbakelse serveras med grönsallad
Söndag
Lunch 1: Helstekt kotlettrad serveras med äppelgräddsås, potatis och morötter
Dessert: Apelsinkesella med smulad digestivekex
Kvällsmat: Champinjonsoppa serveras med skinksmörgås
Dessert: Apelsinkesella med smulad digestivekex
Kvällsmat: Champinjonsoppa serveras med skinksmörgås