Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 15

Måndag
Lunch 1: Falukorv med stuvad blomkål serveras med kokt potatis och rivna morötter
Lunch 2: Laxpudding med skirat smör serveras med rivna morötter
Dessert: Äppel- och kanelkompott serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Tomatsoppa serveras med skinksmörgås
Tisdag
Lunch 1: Ugnsstekt sej serveras med kall currysås, potatis och ärtor
Lunch 2: Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor
Dessert: Päronkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Korv och bröd serveras med gurkmajonnäs, ketchup och senap
Onsdag
Lunch 1: Biff stroganoff serveras med ris/potatis och broccoli
Lunch 2: Sydfransk fiskgryta servera med potatis och broccoli
Dessert: Drömrulltårta serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Vårrullar serveras med grönsallad och sweet chilisås
Torsdag
Lunch 1: Kycklingsoppa med curry serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Tomat och ostgratinerad falukorv med kokt potatis och grönsallad
Dessert: Plättar serveras med jordgubbssylt och vispgrädde
Kvällsmat: Rotfruktsmedaljonger och köttbullar serveras med lingonsylt
Fredag
Lunch 1: Citrusfisk serveras med skirat smör, potatis och brytbönor
Lunch 2: Oxjärpar serveras med löksås, potatis och brytbönor
Dessert: Fruktkräm (plommon, äpple, päron, aprikos, persika) serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Risgrynspudding serveras med saftsås/äppelmos och skinksmörgås
Lördag
Lunch 1: Schweizerfärs serveras med gräddsås potatis och morötter
Dessert: Morotskaka
Kvällsmat: Laxomelett serveras med ärtor
Söndag
Lunch 1: Stekt kycklingklubba servers med tomat- och olivsås, klyftpotatis samt broccoli
Dessert: Mangopanacotta serveras med blåbärssylt
Kvällsmat: Potatisbakelse och skinkröra serveras med grönsallad