Göteborgs stad
Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 19
Måndag
Lunch 1:Fläskkorv serveras med senapssås, potatis och morötter
Lunch 2: Kycklinglevergryta med bacon serveras med ris/potatis och morötter
Dessert: Persika serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Jordärtskockssoppa serveras med kycklingköttbullar och ostsmörgås
Lunch 2: Kycklinglevergryta med bacon serveras med ris/potatis och morötter
Dessert: Persika serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Jordärtskockssoppa serveras med kycklingköttbullar och ostsmörgås
Tisdag
Lunch 1: Fisksufflé serveras med skirat smör, potatis och ärtor
Lunch 2:Kall kassler serveras med champinjonsås ris/potatis och ärtor
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Falukorv med ugnstekt potatis och inlagd gurka
Lunch 2:Kall kassler serveras med champinjonsås ris/potatis och ärtor
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Falukorv med ugnstekt potatis och inlagd gurka
Onsdag
Lunch 1: Köttbullar serveras med gräddsås, potatis och broccoli
Lunch 2: Fisk Benedictine serveras med skirat smör, potatis och broccoli
Dessert: Rulltårta serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Krämig sill serveras med ägghalva och potatis
Lunch 2: Fisk Benedictine serveras med skirat smör, potatis och broccoli
Dessert: Rulltårta serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Krämig sill serveras med ägghalva och potatis
Torsdag
Lunch 1: Nikkalouktasoppa ( vitkålssoppa med färs) serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Kycklingbiff med tzatziki serveras med klyftpotatis och morötter
Dessert: Rabarber och jordgubbspaj med vaniljssås
Kvällsmat: Laxpytt med dillsås och blandsallad
Lunch 2: Kycklingbiff med tzatziki serveras med klyftpotatis och morötter
Dessert: Rabarber och jordgubbspaj med vaniljssås
Kvällsmat: Laxpytt med dillsås och blandsallad
Fredag
Lunch 1: Sprödbakad torsk serveras med remouladsås, potatis och ärtor
Lunch 2: Köttfärssås serveras med pasta och ärtor
Dessert: Krusbärssoppa
Kvällsmat: Raggmunkar med bacon serveras med lingon
Lunch 2: Köttfärssås serveras med pasta och ärtor
Dessert: Krusbärssoppa
Kvällsmat: Raggmunkar med bacon serveras med lingon
Lördag
Lunch 1: Köttfärslimpa med smak av bacon serveras med örtgräddsås, potatis och blomkål
Dessert: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka
Dessert: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka
Söndag
Lunch 1: Kalops serveras med kokt potatis och morötter
Dessert: Kökets kaka
Kvällsmat: Potatisbakelse med kycklingröra serveras med tomatsallad
Dessert: Kökets kaka
Kvällsmat: Potatisbakelse med kycklingröra serveras med tomatsallad