Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 2

Måndag
Lunch: Ugnsstekt fläskkarré servera med äppelcidersås, potatis och brysselkål
Dessert: Ris ala Malta med saftsås
Kvällsmat: Tomatsoppa serveras med skinksmörgås
Tisdag
Lunch 1: Torskburgare serveras med kall currysås, potatis och ärtor
Lunch 2: Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor
Dessert: Hallonkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Grillkorv serveras med gurkmajonnäs, korvbröd, senap och ketchup
Onsdag
Lunch 1: Köttfärssås serveras med pasta och grönsallad.
Lunch 2: Laxbullar med dillsås servas ,ed potatis och ärtor
Dessert: Drömrulltårta serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Vårrullar servera med sweet chilisås
Torsdag
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Köttbullar serveras med gräddsås, potatis och blomkål
Dessert: Pannkakor serveras med vispad grädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon serveras med lingonsylt
Fredag
Lunch 1: Fisk med apelsin- och citrussalsa serveras med skirat smör, potatis och ärter
Lunch 2: Tomat- och ostgratinerad falukorv med potatis/potatismos och ärtor
Dessert: Fruktkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Risgrynspudding med saft sås/äppelmos och skinksmörgås
Lördag
Lunch: Kåldolmar serveras med gräddsås, potatis, brytbönor och lingonsylt
Dessert: Blåbärspaj serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Laxomelett serveras med ärtor
Söndag
Lunch: Kycklingklubba serveras med kall ajvarsås, klyftpotatis, och broccoli
Dessert: Mangopannacotta serveras med blåbärssylt
Kvällsmat: Skinkröra och potatisbakelse serveras med grönsallad