Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 22

Måndag

Lunch 1: Fläskkorv med senapssås , kokt potatis och blomkål


Lunch 2: Laxbullar med hummersås, potatis och blomkål


Dessert: Skogsbärskräm serveras med gräddmjölk


Kvällsmat: Grön sparrissoppa med kyckling och skinksmörgås

Tisdag

Lunch 1: Fiskpudding med skirat smör, potatis och ärte
Lunch 2:       Chili con carne med ris och ärter
Dessert: Aprikoskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Onsdag

Lunch 1: Pannbiff med löksås, potatis och morötter
Lunch 2: Drumsticks(kyckling), sweet chilidressing, ris/potatis och morötter
Dessert: After eight päron med vispad grädde
Kvällsmat: Wienerkorv med senapscrème och klyftpotatis

Torsdag

Lunch 1 Helstekt kotlettrad med champinjonsås, kokt potatis broccoli
Dessert: Vit chokladmousse
Kvällsmat: Crepes med färskost med dressing och tomatsallad

Fredag

Lunch 1: Dillkött serveras med kokt potatis och brytbönor                                       
Lunch 2: Fisk bordelaise med skirat smör och kokt potatis
Dessert: Rabarber och jordgubbskräm serveras med  gräddmjölk
Kvällsmat: Raggmunk med bacon och lingonsylt

Lördag

Lunch: Örtbakad sejfilé med skarpsås, kokt potatis och ärter
Dessert: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmat: Lasagnette bolognese

Söndag

Lunch: Kycklinglårfilé, bearnaisesås med stekt potatis och morötter
Dessert: Ängladessert
Kvällsmat: Omelett med spenat och örter och tomatsallad