Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 23
Lunch 1: Kålpudding med gräddsås, lingonsylt ,potatis och brytbönor
Lunch 2: Laxpanett med kall citronsås, potatis och brytbönor
Dessert: Körsbärssoppa med kardemummaskorpa
Kvällsmat: Kalvsylta med rödbetssallad serveras med bröd
Lunch 1: Örtbakad sejfilé med hummersås och kokt potatis, ärter
Lunch 2: Kyckling i dijon och dragonsås serveras med potatis/ris, ärter
Dessert: Björnbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Tacorulle med tomatsallad
Lunch 1: Biff stroganoff med potatis och smörgåsgurka
Lunch 2: Fiskbullar med dillsås, potatis och morot
Dessert: Mandariner med glass
Kvällsmat: Grönsakslasagne med blandsallad
Lunch 1: Ängamat med kycklingköttbullar och mjukt bröd
Lunch 2: Gratinerad kassler med ananas och ris / potatis och broccoli
Dessert: Drottningpaj med vaniljsås
Kvällsmat: Prinskorv med stekt ägg och ugnstekt potatis
Nationaldagen
Lunch : Förrätt: Röra på räkor, rökt lax, lime, avokado med örtkräm
Majskycklingbröst serveras med potatisbakelse och basilikasmörsås och tomatsallad
Dessert: Jordgubbsbakelse
Kvällsmat: 2 sorters sill med ägghalva och gräddfil serveras med potatis
Lunch 1: Cevapcici, ajvarsås klyftpotatis och broccoli
Dessert: Mjuk bärkaka med vaniljsås
Kvällsmat: Tonfiskröra och bakad potatis serveras med grönsallad
Lunch 1: Rimmad fläskbog med pepparrotssås, potatis och morötter
Dessert: Apelsinkesella med smulade digestivekex
Kvällsmat: Champinjonsoppa med skinksmörgås