Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 24
Lunch 1: Stekt fläsk med löksås, potatis och morötter
Lunch 2: Kycklingspett med mangosalsa, klyftpotatis och morötter
Dessert: Katrinplommonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Mannapudding med saftsås/äpplemos och skinksmörgås
Lunch 1: Ugnstekt makrill med stuvad spenat serveras och potatis
Lunch 2: Carbonara med bacon servera med pasta och ärtor
Dessert: Fruktsoppa serveras med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Ost och grönsakspaj och tomatsallad
Lunch 1: Korvgryta med tomat, vispgrädde och potatis/ris, broccoli
Lunch 2: Sprödbakad torskfilé med remouladsås, kokt potatis och broccoli
Dessert: Fruktcocktail och vaniljglass
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon serveras med lingonsylt
Lunch 1: Kött och grönsakssoppa serveras med bröd Lunch 2: Wallenbergare med skirat smör, potatismos och ärtor
Dessert: Pannkakor med vispad grädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Kalkon med mimosasallad och potatis
Lunch 1: Kycklinglårfilé med kall currysås och potatis/ris,blomkål
Lunch 2: Hermanssons låda och blomkål
Dessert: Björnbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Räksmörgås(räkor, ägg, bröd, sallad, majonnäs, citron, dill
Lunch 1: Pocherad torsk med paprikasås, potatis och haricots verts
Dessert: Kärleksmums
Kvällsmat: Falufrestelse och grönsallad
Lunch 1: Pepparrotskött med potatis och morötter
Dessert: Citronfromage med vispgrädde
Kvällsmat: Omelett med stuvad palsternacka och grönsallad