Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 25
Lunch 1: Falukorv med senapssås, potatis och morötter
Lunch 2: Kycklinggryta med soltorkade tomater, potatis/ ris och morötter
Dessert: Persikohalva serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Jordärtskocksoppa med kycklingköttbullar och ostsmörgås
Lunch 1: Fisksufflé med skirat smör och potatis samt ärtor
Lunch 2: Kall kassler med champinjonsås och potatis samt ärtor
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Prinskorv med ugnstekt potatis och inlagd gurka
Lunch 1: Färsbiff med gräddsås, potatis och broccoli
Lunch 2: Fisk Benedictine med smörsås, potatis och broccoli
Dessert: Rulltårta och vispad grädde
Kvällsmat: Tacorullar med vitlöksdressing och tomatsallad
Lunch 1: Nikkalouktasoppa(vitkålsoppa med färs) serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Kyckling med tzatziki serveras med klyftpotatis och morötter
Dessert: Amerikanska pannkakor med sylt och grädde
Kvällsmat: Laxpytt med kall citronsås med blandsallad
Midsommarafton
Lunch: Midsommarbuffé (separat meny) serveras med färskpotatis
Dessert: Färska jordgubbar med vispgrädde
Kvällsmat: Västerbottens paj med syltad rödlök och bladsallad
Lunch: Grillade kycklingspett med mojo verde serveras med rostad potatis- & rotfrukter
Dessert: Jordgubbstårta
Kvällsmat: Gubbröra på kavring
Lunch 1: Fläskköttgryta med svamp och paprika serveras med kokt potatis
Dessert: Kardemummakaka med vaniljgrädde
Kvällsmat: Potatisbakelse med kycklingröra och tomatsallad