Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 26

Måndag

Lunch 1: Kåldolmar med gräddsås, potatis, inlagd gurka och lingonsylt
Lunch 2: Chorizo serveras med tomatsås, potatisklyftor/potatis och morötter

Dessert:  Äppelkaka med vaniljsås
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon i och lingonsylt

Tisdag

Lunch 1: Kokt torsk serveras med pepparrotssås, potatis och ärtor

Lunch 2: Kebabgryta serveras med potatis/ris och ärtor
Dessert: Aprikoskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Ostkaka med jordgubbssylt och skinksmörgås

Onsdag

Lunch 1: Isterband serveras med stuvad potatis, rödbetor och grönsallad

Lunch 2: Grönsakslasagne serveras med grönsallad
Dessert: Mandariner med glass
Kvällsmat: Laxpytt serveras med kall citronsås

Torsdag

Lunch 1: Gulaschsoppa med gräddfil och mjukt bröd
Lunch 2: Kycklinglår med mango och currysås, ris/potatis och broccoli
Dessert: Våffla serveras med vispgrädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Crepes med ost och skinka serveras med tomatsallad

Fredag

Lunch 1: Mandelfisk serveras med skirat smör, potatis och ärtor
Lunch 2: Örtkryddad färsbiff med gräddsås, potatis, ärtor
Dessert: Citruskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Smörgås med skagenröra (Skagenröra, bröd, sallad, citron, dill)

Lördag

Lunch: Kycklinggryta med champinjon och dragon, potatis och morötter

Dessert: Hallonpaj med vaniljsås                                               

 Kvällsmat: Ost- och grönsakspaj med grönsallad  

Söndag

Lunch: Skinkstek med äppelsås, ugnstekt potatis/potatis, haricots verts           

Dessert:        Chokladmousse serveras med vispad grädde
Kvällsmat:     Korvfrestelse med grönsallad