Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 26
Lunch 1: Kåldolmar med gräddsås, potatis, inlagd gurka och lingonsylt
Lunch 2: Chorizo serveras med tomatsås, potatisklyftor/potatis och morötter
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon i och lingonsylt
Lunch 1: Kokt torsk serveras med pepparrotssås, potatis och ärtor
Lunch 2: Kebabgryta serveras med potatis/ris och ärtor
Dessert: Aprikoskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Ostkaka med jordgubbssylt och skinksmörgås
Lunch 1: Isterband serveras med stuvad potatis, rödbetor och grönsallad
Lunch 2: Grönsakslasagne serveras med grönsallad
Dessert: Mandariner med glass
Kvällsmat: Laxpytt serveras med kall citronsås
Lunch 1: Gulaschsoppa med gräddfil och mjukt bröd
Lunch 2: Kycklinglår med mango och currysås, ris/potatis och broccoli
Dessert: Våffla serveras med vispgrädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Crepes med ost och skinka serveras med tomatsallad
Lunch 1: Mandelfisk serveras med skirat smör, potatis och ärtor
Lunch 2: Örtkryddad färsbiff med gräddsås, potatis, ärtor
Dessert: Citruskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Smörgås med skagenröra (Skagenröra, bröd, sallad, citron, dill)
Lunch: Kycklinggryta med champinjon och dragon, potatis och morötter
Dessert: Hallonpaj med vaniljsås
Kvällsmat: Ost- och grönsakspaj med grönsallad
Lunch: Skinkstek med äppelsås, ugnstekt potatis/potatis, haricots verts
Dessert: Chokladmousse serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Korvfrestelse med grönsallad