Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 28

Bagaregårdens centralkök, telefon 031-365 66 55

Med reservation för förändringar.

Måndag

Lunch 1: Fläskkorv med senapssås, kokt potatis och blomkål
Lunch 2: Laxbullar med hummersås, potatis och blomkål
Dessert: Skogsbärskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Grön sparrissoppa med kyckling och skinksmörgås

Tisdag

Lunch 1: Fiskpudding med skirat smör, potatis och ärter
Lunch 2: Chili con carne med ris och ärter
Dessert: Aprikoskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Gräddstuvad pytt i panna och rödbetor

Onsdag

Lunch 1: Pannbiff med löksås, potatis och morötter
Lunch 2: Kycklingspett, sweet chilidressing, ris/potatis och morötter
Dessert: After Eight päron med vispad grädde
Kvällsmat: Wienerkorv med senapscrème och klyftpotatis

Torsdag

Lunch 1: Ängamat med kycklingköttbullar
Lunch 2: Kassler med ostsås serveras med, kokt potatis broccoli
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås
Kvällsmat: Raggmunk med bacon serveras med lingonsylt

Fredag

Lunch 1: Dillkött serveras med kokt potatis och brytbönor                                        
Lunch 2: Fisk bordelaise med skirat smör och kokt potatis
Dessert: Rabarber och jordgubbskräm serveras med  gräddmjölk
Kvällsmat: Crêpes med vitlöksdressing och sallad

Lördag

Lunch: Örtbakad sejfilé med vitvinssås, kokt potatis och ärter
Dessert: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmat: Lasagnette bolognese 

Söndag

Lunch: Biff lindström med löksky och stekt potatis och morötter
Dessert: Jordgubbsmousse
Kvällsmat: Omelett med spenat och örter och tomatsallad