Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 29
Bagaregårdens centralkök, telefon 031-365 66 55
Med reservation för förändringar.
Lunch 1: Örtkryddad färsbiff med champinjonsås,potatis och broccoli
Lunch 2: Bohuslänsk fiskgryta, potatis och broccoli
Dessert: Äppelkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Tomatsoppa serveras med bröd
Lunch 1: Torskburgare med kall currysås och kokt potatis, ärter
Lunch 2: Pytt i panna serveras med rödbetor
Dessert: Nyponsoppa med en klick vispgrädde
Kvällsmat: Grillkorv med gurkmajonnäs serveras med potatismos
Lunch 1: Köttfärssås serveras med spaghetti och morot
Lunch 2: Laxbullar med dillsås, potatis och morot
Dessert: Jordgubbsmousse
Kvällsmat: Vårrulle med grönsallad
Lunch 1: Broccolisoppa med bacon och mjukt bröd
Lunch 2: Köttbullar med gräddsås serveras med kokt potatis och lingon
Dessert: Pannkaka med jordgubbssylt och vispgrädde
Kvällsmat: Potatisbullar med smak av bacon serveras med lingonsylt
Lunch 1: Apelsinfisk med skirat smör serveras med potatis och ärter
Lunch 2: Tomat och ostgratinerad falukorv med potatis och ärter
Dessert: Fruktkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Risgrynspudding serveras med bärsylt
Lunch 1: Kåldolmar med gräddsås,kokt potatis och lingon
Dessert: Drömrulltårta med vispad grädde
Kvällsmat: Laxomelett serveras med tomatsallad
Lunch 1: Kycklingklubba med ajvarsås klyftpotatis och blomkål
Dessert: Mangopannacotta med blåbärssylt
Kvällsmat: Potatisbakelse med skinkröra och grönsallad